Søg Hedorfs Transportrejs­elegater

Hedorfs Fond uddeler et antal rejselegater målrettet studerende der ønsker at dygtiggøre sig i udlandet inden for godstransport og handel.

Legaternes størrelses er kr. 25.000,- og kan søges ved direkte henvendelse til Fonden på e-mail til fonden@hedorf.dk 

Rejselegaterne kan søges 1 gang årligt med ansøgningsfrist den 1. oktober.

 

Kriterierne for at komme i betragtning er 

E

Rejselegaterne kan søges 1 gang årligt med ansøgningsfrist den 1. oktober.

E
Ud over persondata, skal ansøgningen indeholde:

  • Tilmelding til studiet
  • Pris
  • Indhold
E

Ansøgere skal være ansat i en godstransportvirksomhed, kan også være en studerende tilknyttet i sin praktik.

E

Uddannelserne skal specifikt omhandle godstransport og handel, da de fleste uddannelser indeholder elementer af supply chain og logistik, skal dette fokus tydeliggøres i ansøgningen.

E

Uddannelserne skal være af minimum 3. måneders varighed.

E

Fonden skal have en tilbagemelding fra rejseopholdet, samt at modtageren kan blive bedt om at præsentere udbyttet på et arrangement.

Se vores privatlivspolitik her.

Case:

Udveksling til UBC – University of British Columbia i Vancouver i Canada

Først og fremmest mange gange tak for jeres støtte af mit udvekslingsophold til University of British Columbia i Vancouver, Canada. Det lettede meget af den økonomiske byrde ved at være på udveksling i et land hvor alt fra logi til indkøb var mærkbart dyrere end i Danmark, og tillod mig at fokusere på hvor vidunderligt det var at være i et helt nyt land.

Min udveksling til UBC var et ud af tre led i programmet Global Supply Chain and Logistics Management gennem CBS, som kombinerer uddannelse indenfor blandt andet transport med kulturel udveksling blandt danskere, canadiere, og kinesere.

I undervisningstimerne dygtiggjorde jeg mig indenfor kvantitativ analyse og modellering for at optimere transportomkostninger, produktionsplanlægning, og strategiske initiativer. Den canadiske undervisningsmetode vejer løbende evaluering højt og jeg har reflekteret ofte over hvor meget det har påvirket hvordan jeg studerer og leverer akademisk.

Jeg kombinerede studiet med deltagelse i UBC’s Supply Chain and Operations Association, der blandt andet arrangerede en tur gennem et af Amazons varehuse hvor jeg fik indblik i daglig operation af et fulfillment centre.

Mit ophold har kun gjort det tydeligere for mig hvor meget jeg brænder for supply chain optimization, og jeg glæder mig til både at fortsætte mit studie og finde beskæftigelse indenfor feltet.

Tusind tak igen for jeres støtte!

Med venlig hilsen,
Rosa Leschly